Bække Lokalråd generalforsamling

Onsdagd. 19. marts 2014 kl. 19.00

2 thoughts on “Bække Lokalråd generalforsamling

 1. Otto Nielsen

  Jeg er tilflytter for nogle måneder siden og går mange ture i Bække og opland. Jeg er 75 år gammel, men har mange ressourser. Jeg er ikke rigtig typen til pensionistliv med masser af kaffe og kage. Har mange aktiviteter kørende udenbys bl.a. som spillende i symfoniorkestre. Medlem af borgerforening og lokalarkiv, men mangler i den grad action. Hvad foregår der her i Bække? Er der brug for folk. Jeg møder mange mennesker, men jeg møder megen tilknappethed. Kunne der tages bedre imod tilflyttere? Der er stadig flere huse til salg. Jeg ser f.eks. Hovborg som et eksempel. Kan der gøres noget? Med venlig hilsen Otto Nielsen

 2. admin Forfatter

  Hejsa
  Jeg har videre sendt for længe side til lokalrådet…håber du har modtaget et svar fra dem.

  Med venlig hilsen
  Web admin Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *